För oss som älskar glada höns som får leva naturligt och sprätta fritt, ger oss goda ägg och trevligt sällskap i trädgården.Varmt välkomna !

fredag 28 februari 2014

Välkomna till Hönsnätverket


Hej och välkomna!
Tanken med denna blogg är att vi kan utbyta erfarenhet och fråga varandra om råd,sälja och samverka för våra fina höns. Nu kan vi nå varandra om vi skriver varandras kontakuppgifter och gärna en kort presentation och vidarbefodrar denna bloggadress till andra hönsägare.Vi kan flagga för hönsmöte m.m.





4 kommentarer:

  1. Så bra .Nu kan vi byta lite idéer.Ser fram emot ett hönsmöte i maj.Hälsningar lottabrandt@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jättekul. Delad glädje, dubbel glädje.

      Radera
    2. Kunde inte vänta längre,nu har jag skaffat höns igen.Bovan värphöns som egentligen hade värpt färdigt och skulle avlivas.Men de värper otroligt bra fortfarande. De har inte likadant beteende som mina förra lantras höns, som var Hedemora.Blir en höna rädd så flyger hela flocken iväg.Första dagarna de kom hem så åt och drack de hela tiden.Då vet man ju hur mycket som även kommer ut där bak,alltså städa ofta.De kan ju bero på att de fick mat serverad sju gånger om dagen och inte fri tillgång som jag har.Nu har de lugnat ner sig lite när de vet att maten finns där jämt.Nu bor de i ett nyrenoverat litet hönshus och trivs väldigt bra.Hoppas bara att fjädrarna snart har växt ut igen.
      Det var allt från hönsmamman för denna gång.Hej vi hörs!

      Radera
    3. Så glad att de fick ett sånt fint hönshus och en ny hönsmamma,Kuckelikuuuuuu! Det är vår svanarna flög över hönsflocken idag och vår tupp Masen blev dubbelt så lång.

      Radera